De webshop blijft, we gaan door met Littlemay.nl!

Inmiddels zijn we alweer een maand verder en heb ik al enige tijd de knoop doorgehakt! We gaan door met Littlemay.nl.

Ik heb veel gesproken met de mensen om mij heen! 

Het was fijn om met mensen om mij heen te kunnen praten. Mensen die verstand van zaken hebben en met mensen die dat niet hebben, maar wel dicht bij me staan. 
Dankzij alle gesprekken met deze mensen ben ik vooral tot de conclusie gekomen dat ik te trots ben op alles want ik maak, wat ik de afgelopen 2 jaar geleerd heb en in Littlemay.nl heb geïnvesteerd omdat zomaar weg te gooien. 

Mijn passie voor Littlemay.nl

Ik weet en ben me ervan bewust dat er zoveel webshops zijn die dezelfde producten als mij verkopen, maar geen 1 product is er zoals die van Littlemay.nl. Vooral alle handgemaakte producten die door mijzelf worden gemaakt zijn niet zoals die van de andere webshops. Deze producten gaan door mijn handen, met mij passie en mijn liefde voor creativiteit. Ook al lijkt het veel op wat iemand anders misschien maakt, is het idee hetzelfde, nog steeds zijn mijn producten uniek! 

Ik maak ze omdat ik het heerlijk vind om te keutelen, mooie dingen te maken waar iemand anders net zo blij van wordt als ik dat doe. Ook al zou ik willen dat de webshop inmiddels meer bezoekers trek die ook daadwerlijk een prachtig en uniek item bij mij bestellen, toch ben ik ook al zo ontzettend trots op alle bestellingen die inmiddels geplaatst zijn!

Vol goede moed gaan we door! 

We beleven ontzettend veel plezier aan het maken van alle mooie musthaves voor jullie kleintjes en dat gaan we dan ook zeker blijven doen! Het zal niet altijd gemakkelijk zijn, we zullen niet altijd gemotiveerd zijn, maar als ik dan denk aan mijn trots, mijn passie voor creativiteit, als er weer 100.000 nieuwe ideeën door mijn hoofd vliegen, neemt de motivatie weer de overhand, als ik vol trots een nieuw item aan jullie kan showen, als jullie daar net zo blij van worden als ik dat doe, blijf ik bij elke bestelling een dansje doen en deze met ontzettend veel plezier en liefde voor jullie inpakken. 

Ik hoop veel van jullie (nog eens) te ontmoeten in de webshop en dat we dan een leuke bestelling voor jullie mogen inpakken! 

 

Liefs, Fransine 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.