Maak kennis met ons

Persoonlijkheid vinden wij heel belangrijk en jij wilt natuurlijk weten wie het gezicht achter de schermen is, wie de handgemaakte producten maakt en wie jouw bestelling met liefde inpakt!

Laten we ons voorstellen, zodat jij een beeld krijgt van wie wij zijn..

Ik ben Fransine, ik deel mijn leven met Dennis en onze 2 fantastische en bijzondere kinderen, Devin (2015) en Nora (2018) en samen wonen wij in het kleine stadje Culemborg.

Naast het runnen van de webshop, werk ik ook met trots als locatiecoördinator en pedagogisch specialist op het leukste kinderdagverblijf in Culemborg.

Het runnen van de webshop is een job die ik met veel liefde en toewijding elke dag vervul. Het geeft me enorm veel plezier om de leukste producten voor jullie te selecteren en met liefde en passie voor creativiteit de leukste handgemaakte producten voor jullie te maken.

Educatief en duurzaam zijn de 2 belangrijkste pijlers voor onze webshop.

Ik maak bewuste keuzes als het gaat om merken waarmee we samenwerken. Ik ben persoonlijk enthousiast over hun concept en geloof er in dat hun producten het meest comfortabel zijn voor jouw kleintje.

Educatief en duurzaam zijn onze 2 belangrijkste pijlers en selecteren onze producten daar op. Het educatieve speelgoed moet een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het kind en onze producten moeten lang mee kunnen gaan en vriendelijk zijn voor de natuur.

Feitjes!

  • Ik kom mijn bed niet uit voordat ik koffie heb gedronken!
  • Je mag me 's nachts wakker maken voor chocola!
  • Rode bietjes vind ik echt heel vies!

Volg ons op Social Media

Ik zou het super leuk vinden als je ons gaat volgen op onze socials. Daar vertel ik regelmatig meer over een kijkje achter de schermen, hoe het is om moeder te zijn van kinderen met special needs, maar zie je ook met regelmaat de leukste musthaves voorbij komen!